0Lei
TAXĂ CURS
0Lei
PACHET HOTEL SOVATA ENSANA – include 6 nopti de cazare în cameră dublă cu mic dejun şi cină în regim de bufet suedez incluse pentru 2 persoane. Prânzul se poate servi a la carte sau bufet suedez din contul de cameră cu valoarea de 300 lei. Acces la facilitățile hotelului: piscine interioare, sală fitness, jacuzzi. Excursie de socializare la obiectivele turistice din zonă.
0Lei
PACHET HOTEL URSINA ENSANA HEALTH – include 6 nopti de cazare în cameră dublă cu mic dejun şi cină în regim de bufet suedez incluse pentru 2 persoane. Prânzul se poate servi a la carte sau bufet suedez din contul de cameră cu valoarea de 300 lei. Acces la facilitățile hotelului: piscine interioare, sală fitness, jacuzzi. Excursie de socializare la obiectivele turistice din zonă.
0Lei
PACHET HOTEL SZEIFERT – include 6 nopți de cazare în cameră dublă cu mic dejun pentru 2 persoane. Prânzul și cina se servesc a la carte din contul de cameră în valoare de 700 lei.
Excursie de socializare la obiectivele turistice din zonă.

ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE. APLICAȚII PRACTICE
Certificat ANC în ocupația Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene – cod COR 242213
IMPLEMENTAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN MANAGERIAL ÎN INSTITUŢIILE PUBLICE
Certificat de participare emis de Lectoform Consulting
IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE – DECLARAREA, STABILIREA ŞI ÎNCASAREA LOR
Certificat ANC în ocupația Expert fiscal – cod COR 241221
PREVENIREA ȘI COMBATEREA CORUPȚIEI
Certificat ANC în ocupația Expert prevenire şi combatere a corupţiei – cod COR 261920

DISCOUNT-URI ȘI BONUS-URI

Click AICI pentru a vedea pagina noastră de discount-uri și bonus-uri valabile anul acesta.

TOMBOLE LECTOFORM CONSULTING

La finalul fiecărei sesiuni de formare se organizează Tombola aniversară – ”Lectoform Consulting – Împreună de 10 ani”. Participarea la tombole este garantată tuturor participanţilor la programele de formare profesională care sunt prezenţi în sălile de curs la extragere.