CURS AUTORIZAT SCRIEREA PROIECTELOR EUROPENE – APLICAȚII PRACTICE – Cod COR 242213
09 – 15 noiembrie 2020
09 – 20 FEBRUARIE 2021
BACĂU

PROGRAM CURSURI
Martea, Joia: 16.30 – 20.00
Sambata: 09.00 – 13.00
EXAMINARE ANC: Sambata, 20 februarie 2021, orele 12.00

0Lei
TARIF CURS

Tariful include: materialele de curs (suport de curs, mapă, agendă, pix), livrarea cursului în sala de curs, certificatul de absolvire, pauzele de cafea.

DISCOUNT-URI
BONUS FIDELITATE 10% REDUCERE acordat instituțiilor/persoanelor juridice/persoanelor fizice care au mai participat la programele de formare LectoForm
10% din taxa de participare
DISCOUNT 1 + 1 = 10 % REDUCERE
Vino cu un prieten/coleg la cursuri şi beneficiaţi fiecare de taxa redusă cu 10%.
*Reducerile se aplică cumulat dacă sunt întrunite condițiile de acordare a discount-ului/ bonusului de fidelitate/volum.

PROCEDURA DE ÎNSCRIERE
Inscrierile la cursuri se pot efectua on-line pe site-ul nostru apăsând pe butonul de „Inscrieri” din meniu. După efectuarea înscrierii se emite contractul de şcolarizare, factura proforma şi chestionarul de evaluare iniţială care trebuie completat de participantul la curs.

ACTE NECESARE
Dosarul se depune în prima zi de cursuri şi trebuie să conţină copii xerox după următoarele documente:
Carte de identitate
Certificat de naştere
Certificat de căsătorie (exclusiv pentru doamne)
Diplomă de licenţă/master sau adeverinţă de susţinere a examenului /Diplomă bacalaureat (valabil doar pentru participanții la cursurile Inspector Salarii și Contabil)
Adeverință medicală cu specificația apt din punct de vedere medical – valabil doar pentru participanții la cursul Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene

CERTIFICARE
Programul se finalizează cu certificate recunoscute de Autoritatea Naţională pentru Calificari, Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei pentru ocupaţiile Manager proiect (cod COR 242210)

LOCAŢIA DE DESFĂŞURARE
Bacău, Bulevardul Alexandru cel Bun, nr. 1 Sediul Lectoform Consulting