SCRIEREA PROIECTELOR EUROPENE. APLICAȚII PRACTICE
Certificat recunoscut ANC în ocupația Expert accesare fonduri europene – cod COR 242213
CONTABILITATEA INSTITUȚIILOR PUBLICE. TAXE ȘI IMPOZITE LOCALE
Certificat ANC în ocupația Expert fiscal – cod COR 241221
ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ. MĂSURI DE ÎMBUNĂTĂȚIRE A SERVICIILOR PUBLICE LOCALE
Certificat de participare emis de Lectoform Consulting
AUDIT INTERN ÎN SECTORUL PUBLIC
Certificat ANC în ocupația Auditor intern în sectorul public – cod COR 241306

0Lei
TAXĂ CURS
0Lei
PACHET HOTEL ENSANA – include 5 nopti de cazare în cameră dublă cu mic dejun și cina în regim de bufet suedez pentru 2 persoane. Prânzul se servește a la carte din contul de cameră în valoare de 400 lei. Acces la facilitățile hotelului: piscine interioare, sală fitness, jacuzzi. Excursie de socializare la obiectivele turistice din zonă.
0Lei
PACHET HOTEL URSINA – include 5 nopti de cazare în cameră dublă cu mic dejun și cina în regim de bufet suedez pentru 2 persoane. Prânzul se servește a la carte din contul de cameră în valoare de 400 lei. Acces la facilitățile hotelului: piscine interioare, sală fitness, jacuzzi. Excursie de socializare la obiectivele turistice din zonă.
0Lei
PACHET HOTEL SZEIFERT – include 5 nopti de cazare în cameră dublă cu mic dejun – bufet suedez pentru 2 persoane. Prânzul și cina se servesc a la carte din contul de cameră în valoare de 600 lei. Excursie de socializare la obiectivele turistice din zonă.

DISCOUNT-URI ȘI BONUS-URI

Click AICI pentru a vedea pagina noastră de discount-uri și bonus-uri valabile anul acesta.

TOMBOLE LECTOFORM CONSULTING

La finalul fiecărei sesiuni de formare se organizează Tombola aniversară – ”Lectoform Consulting – Împreună de 10 ani”. Participarea la tombole este garantată tuturor participanţilor la programele de formare profesională care sunt prezenţi în sălile de curs la extragere.